Bouwservice Peters

net dat beetje meer!

Ik ben John Peters van Bouwservice Peters. Na jarenlang ervaring te hebben opgedaan in tegelwerk, loodgieterswerk en timmerwerk, ben ik in 2006 mijn eigen eenmanszaak begonnen in Ulicoten.

Mijn werk bestaat voornamelijk uit vele soorten tegelwerk, het volledig renoveren van badkamers en toiletten, het aanleggen van tegelvloeren (indien gewenst met vloerverwarming), en alle voorkomende timmerwerken.

Waarom Bouwservice Peters?

Bij mij staan kwaliteit, een professioneel afwerkingsniveau en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel. Voor mij is goede communicatie de sleutel tot het best mogelijke resultaat. U mag van mij de beste kwaliteit en een eerlijke prijs verwachten.

Bouwservice Peters is een bedrijf dat graag aan uw wensen wil voldoen. Graag maken wij, in samenwerking met u, een op maat gemaakte en geheel vrijblijvende offerte voor al uw verbouwings- of renovatiewerkzaamheden.

Benieuwd

en interesse?

Bouwservice Peters denkt graag met u mee! Zo komen we samen tot de beste oplossing voor uw ontwerp, verbouwing, renovatie en inrichting.